Blog

Sportmanie v Plzni

Sportmanie v Plzni

Natalie Ratajová - pátek, 27. srpna 2021

Beach volejbal

Jako každý rok, i letos jsme na sportovním festivalu Sportmanie Plzeň. Doražte za námi do Parku za Plazou ve dnech 27.-29.8. a zakončete léto spolu s námi u stanoviště 25. 

FIVB systém turnajů 2.část

FIVB systém turnajů 2.část

Tereza Příhodová - středa, 28. dubna 2021

Beach volejbal

V minulém článku jsme si podrobně rozebrali systém FIVB Beach Volleyball World Tour. Jelikož to zdaleka není jediná série turnajů, seznámíme se dnes s těmi ostatními. Čeká nás tedy shrnutí FIVB World Tour Finals, FIVB Beach Volleyball World Championships a něco málo k ostatním turnajům, které pořádá Mezinárodní volejbalová federace.

FIVB systém turnajů

FIVB systém turnajů

Tereza Příhodová - úterý, 20. dubna 2021

Beach volejbal

Každý z nás se určitě někdy zamyslel nad tím, jakým způsobem probíhají turnaje světové série. Kdo turnaje pořádá? Kde se konají? Jakým způsobem hráči postupují z jednoho turnaje do druhého? Pojďme se na to společně podívat.

Kde najít novinky o beach volejbalu?

Kde najít novinky o beach volejbalu?

Daniel Kolouch - pátek, 16. dubna 2021

Beach volejbal

Chtěli byste toho obecně o beach volejbalu vědět víc? Chtěli byste se podívat na záznamy zápasů, vlogy ze života hráčů nebo vás zajímají novinky ze světa pískových maniaků? Jako ve většině případů platí, že kdo hledá, ten najde. Jde ale o to, že já už pár let hledám, a to aktivně. Přišlo mi tedy fajn vám dát nějaký ten náskok do virtuálního světa našeho milovaného sportu. 

Mini Beachaři v Benešově

Mini Beachaři v Benešově

Jakub Věrnoch - pátek, 26. února 2021

Beach volejbal

První malí beach volejbalisté se u nás v klubu začali objevovat více v létě 2020. Na konci září téhož roku už jsme jich měli plné kurty našeho benešovského areálu S-centrum. Noví nadšenci tak dali vzniknout úplně nové skupině těch nejmenších dětí ve věku 8 let, co u nás v Benešově plážový volejbal trénuje.

Příměstské kempy v Plzni

Příměstské kempy v Plzni

Barbora Grulichová - pondělí, 8. února 2021

Beach volejbal

Už Vás také nebaví sedět doma a koukat celý den do počítače? Pojďte si s námi pořádně zamakat na letních kempech v Plzni. Pozvěte také své kamarády, abyste jim ukázali nový sport, na kterým najdou super partu.

Pravidla aneb víte, že... - část druhá

Pravidla aneb víte, že... - část druhá

Tereza Příhodová - čtvrtek, 21. ledna 2021

Beach volejbal

Minule jsme se zaměřili skoro na všechny údery, se kterými se během hry můžeme setkat. Dnes si proto doplníme další dva – blok a vybírání.

Pravidla aneb víte, že...

Pravidla aneb víte, že...

Tereza Příhodová - sobota, 2. ledna 2021

Beach volejbal

Dnes jsem si pro vás připravila vzdělávací okénko. Řekneme si něco o jednotlivých úderech a tom, kdy a jak je využít. Také se podíváme na pravidla hry a připomeneme si, co nedělat... Tak jdeme na to!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy