BigShock!- Amatérská liga mixů

BigShock!- Amatérská liga mixů

Veronika Johanová - čtvrtek, 13. února 2014

Turnaje

 V neděli 9. února se konal na pardubických beachvolejbalových kurtech další oblíbený turnaj mixů – tentokrát pod záštitou našeho dlouhodobého partnera BigShock! Přečtěte si, jak turnaj probíhal a jak se bojovalo o vítězství!

Po počátečních zmatcích, kdy dva přihlášené páry dorazily místo do východočeských Pardubic na benešovské kurty u Prahy, začal turnaj přítomných patnácti párů v pohodovém duchu.

Tři čtyř-členné skupiny hrály na dva hrané sety a členové jedné tří-členné skupiny si zahráli na dva vítězné sety. Z prvních a druhých míst ve skupině postoupili hráči do osmičkového pavouka o první až osmé místo. Zbylé páry si též zahráli osmičkového pavouka o deváté až patnácté místo. Většina zápasů byla velice vyrovnaná, mnohdy se rozhodovalo až ve třetích setech.


Z vítězství se nakonec už po několikáté radovala manželská dvojice Líba-Jirka Svobodovi, kteří ve finále porazili sehrané duo Kristýna Marková-Andrej Takáč. Třetí místo obsadil pár Kristýna Benešová-Ondřej Kolder, čtvrté pak Zdeňka Jílková-Michal Sedláček.


Na turnaj přijela spousta nováčků i tradičních účastníků z různých měst – Prahy, Nymburka, Hradce Králové, Holic, Chocně a dalších.
V následujících týdnech se můžete těšit na první turnaj žen a mužů, který proběhne v neděli 16. března.

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy