Kvalifikační turnaj mixů - COTY - Pardubice

Kvalifikační turnaj mixů - COTY - Pardubice

Veronika Johanová - úterý, 19. května 2015

Turnaje

Kvalifikace mixů pro finálový turnaj na pražské Štvanici se konal v Pardubicích za "aprílového" počasí. Vítěz ovšem překvapením nebyl.

V neděli 17. května se na pardubických kurtech uskutečnil kvalifikační turnaj mixů s krásnými cenami od společnosti ADIDAS COTY, pod jehož záštitou se bude konat i finálový turnaj na pražské Štvanici v neděli 24. května. O postupovou první a druhou příčku se v Pardubicích utkalo 13 párů z okolí i z Prahy.

Po úvodním rozehrání se ve skupinách postoupily všechny dvojice do pavouka, kde hráči bojovali o každý bod a k vidění tak byly velmi kvalitní a napínavé zápasy. Z vítězství a postupu na Štvanici se raduje domácí manželská dvojice Líba a Jirka Svobodovi, kteří ve finále porazili duo z Prahy Michaela Majzúnová, Michal Palas. Přejeme hodně úspěchů na finálovém turnaji a budeme se těšit opět na viděnou v Pardubicích, třeba na turnaji žen a mužů 7. června.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy