Beach Service nově spolupracuje s e-shopem, který nabízí vše, co si sport žádá. Dovolte nám představit CVRČEKSPORT!

Beach Service nově spolupracuje s e-shopem, který nabízí vše, co si sport žádá. Dovolte nám představit CVRČEKSPORT!

Kristýna Marková - úterý, 1. října 2013

Rádi bychom Vám představili našeho nového partnera – Cvrčeksport. Cvrčeksport je společnost založena sportovními nadšenci, kteří se rozhodli prodávat právě takové zboží, ke kterému měli nejblíže a mohli tak poskytovat cenné rady svým klientům, ke kterým volí individuální přístup při každé objednávce. I Vy se můžete těšit z našeho nového partnerství. Přijďte si zahrát na námi pořádané turnaje a nechte se překvapit 

 S logem Cvrčeksportu se můžete v prostředí on-line nakupování setkávat od roku 2010. Prvotní nabídka obsahovala zboží z volejbalu a florbalu. Načerpané zkušenosti a nové kontakty umožnily rozšíření o další oblasti – házená, basketbal, squash, badminton a ricochet. Stalo se tak v lednu 2013.

Volejbalové míče, chrániče kolen nebo podkolenky. Nemusíte se omezovat jenom nabídkou hráčského vybavení. K dispozici jsou i tréninkové pomůcky a doplňky v podobě tejpu. Pevných i elastických – dnes velmi žádaných kineziotejpů.

A proč zvolit právě Cvrčka za místo k nákupu? I přes všechny vyřízené objednávky jsme neztratili začátečnický elán a šťastný pocit, který se dostává s každou novou zakázkou. Nejsme dokonalý. Jako každý i my děláme chyby. Pokud se však stane, vždy ji řešíme tak, aby se zákazníka vůbec nedotkla nebo co nejméně.

Obchod není jen o prodeji, ale i o budování dlouhodobých partnerských vztahů a to je náš cíl. Již dnes se těšíme na všechny nové zákazníky od Beachservice.

 

 

 

 

www.cvrceksport.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy