Tým Beach Service vyhrál klubového mistra České republiky

Tým Beach Service vyhrál klubového mistra České republiky

Kristýna Marková - neděle, 3. září 2017

Úspěchy hráčů našeho klubu

O víkendu 26.-27.8.2017 se na Ládví konalo mistrovství České republiky klubů, kterého se zúčastnilo 9 beachvolejbalových klubů. Díky týmové spolupráci se Beach Service dostal až do finále, ve kterém vyhrál nad favorizovaným Hamrem 3:2 na zápasy. Beach Service se tak stal nejlepším beachvolejbalovým klubem v republice.

Všechny zúčastněné kluby byly rozděleny do tří skupin po třech. První turnajový den nás tak čekala utkání proti Brnu a Beachklubu Pankrác. Tým Beach Service ve složení - Václav Berčík, Jan Dumek, Robert Kufa, Martin Pihera, Klára Pecháčková, Elizabeth Adenubiová, Karolína Řeháčková a Magdalena Dostálová – ani v jednom zápasu nezaváhal a postoupil tak do druhého hracího dne.

V semifinále nás čekal silný tým Strahova, nad kterým hráči Beach Service za vydatného fandění členů klubu, rodin a přátel, opět vyhrál a postoupili tak do finále, ve kterém měli změřit síly s pražským klubem Hamr.

Finále bylo napínavé. Václav Berčík s Honzou Dumkem porazili 2:0 Davida Kufu s Michalem Bízou. Klárka Pecháčková s Elizabeth Adenubiovou podlehly 0:2 hamerské dvojici Žolnerčíková, Jakubšová. Robert Kufa s Martinem Piherou porazili v dalším kole dvojici Samec, Svátek 2:0, zatímco Karolína Řeháčková s Majdou Dostálovou prohrály nad Nakládalovou s Bonnerovou.

O vítězi tak rozhodoval až třetí zápas, mixový, ve složení Bobbík Kufa s Kájou Řeháčkovou proti Bízovi s Nakládalovou. I poslední zápas byl velice napínavý a o titulu rozhodl až tie-break, ve kterém Kája s Bobbíkem porazily hamerský pár 15:13.

Bronzovou příčku obsadil pražský Strahov, který vyhrál v poměru 4:1 na zápasy nad loňským vítězem Kladnem.

Velké díky patří organizátorům a iniciátorům této akce. Ze systému turnaje, kdy za každý klub bojovaly 4 dvojice, byli všichni zúčastnění nadšeni. Proti soupeři se nastoupilo v pěti zápasech. Ve dvou ženských, dvou mužských a v jednom mixovém. Dvojice tak nesoutěžily samy za sebe, ale za celý tým, což bylo na této akci nejkrásnější. Těšíme se na další ročníky a doufáme, že se vyzkouší stejný systém i v juniorských kategoriích!

Napsali o nás:

Český volejbalový svaz

Beachklub Ládví

sport.idnes.cz

Video:

Reportáž ČT

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy