Celý víkend 13.-14.2. jsme strávili na benešovském písku

Celý víkend 13.-14.2. jsme strávili na benešovském písku

Kristýna Marková - středa, 17. února 2016

Turnaje

Výjimečně v sobotu proběhla první liga mužů a žen. S našimi hráči si přijeli zahrát i Bobb Kufa s Honzou Dumkem, kteří tak stanuli v nevšední roli rivalů. Vzhledem k početní převaze žen nad muži jsme nedělní kategorii mixů rozšířili o kategorii žen.

Sobotní turnaj jsme zahájili lehce po deváté hodině. Mužské kategorie se zúčastnilo devět párů, ženské osm. K dispozici jsme měli celý areál po celý den, takže zápasy slušně plynuly a i přes systém, kdy každého čekalo minimálně pět plnohodnotných zápasů, jsme finálové zápasy ukončili před čtvrtou hodinou.

Vítězi se po napínavém finále stali Jan Dumek s Jakubem Válou, kteří odsunuli na stříbrnou příčku Bobba Kufu s Lukášem Uherem. Bronz vyhráli Vašek Berčík s Ondrou Prokopem, kteří porazili v boji o třetí místo vítěze předchozího kola Ondru Rédla s Martinem Bártou.

Ženskou kategorii převálcovala dvojice Karolína Janoušková s Tanjou Diechtler, na druhém místě skončily Eliška Malá s Majdou Podrazilovou a bronz vybojovaly Klára Vaňková s Bárou Kuncovou.

Všem vítězům gratulujeme!

Nedělní druhou ligu mixů, které se nakonec zúčastnilo osm párů, jsme rozšířili o druhou ligu žen, kde si taktéž zahrálo osm párů. Zápasy jsme tentokrát zahájili dokonce již před devátou hodinou, takže doufáme, že i s vaší pomocí se nám tento trend povede udržet. Po skupinách měli všichni ještě jednu šanci o lepší umístění díky osmičkovému pavouku. Vítězi kategorie žen se stali Matěj Ruml s Bety Ročkovou, na druhém místě se umístily Verča Kašpi s Anetou Bařinovou a bronz vybojovala místní dvojice Míša Voldřichová s Denisou Řezníčkovou. Nejlepším mixovým párem se stal Váša Berčík s Terkou Saglovou, stříbrnou pozici vybojovali Kristina Viterová s Lukášem Uherem a třetí místo patří Anitě Hájkové s Bobem Zýkou, kteří v posledním zápase vyhráli nad Bárou s Tomášem Vosátkovými.

Tento týden se již tradičně v sobotu těšíme na druhou ligu mužů a žen. V neděli nás čeká první liga mixů a mini beach. Přijďte si s námi zahrát!

Děkujeme všem partnerům, kteří nám tak intenzivně pomáhají s cenami do Tour: Hiko Sport, Stample, Big Shock!. Pro další kola v Benešově vždy na vítěze čeká pizza z místní restaurace Grosso. Velké díky patří celému týmu Scentra!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy