Turnajový víkend s našimi hvězdami. Do Benešova přijeli i Bobb, Markét a Bára

Turnajový víkend s našimi hvězdami. Do Benešova přijeli i Bobb, Markét a Bára

Kristýna Marková - středa, 14. října 2015

Turnaje

Víkend 10. a 11. října jsme strávili v krásném areálu S-centra v Benešově u Prahy. Odehráli jsme zde druhou ligu mužů a žen, první ligu mixů i mini beach. V neděli se za námi přijely podívat dokonce i naše hvězdy: Markét Sluková, Bára Hermannová a Bobb Kufa.

Sobota, 10. 10., 9:00

Víkend jsme v Benešově zahájili druhou ligou mužů a žen. Dámského turnaje se zúčastnilo 14 dvojic, pánského 6 týmů. První místa vybojovaly páry Káťa Vaňková s Aničkou Suchánkovou a Venca Koch s Kubou Skryjou. Vítězům gratulujeme!

Neděle, 11. 10., 9:15

Nedělní první liga mixů spojená s turnajem v mini beachi pro naše nejmenší měla být původně odehrána v areálu Sport Vítkov. Z technických důvodů však byl turnaj přesunut do Benešova. Až na pár dětských týmů dorazili úplně všichni, čehož si velmi vážíme!

Děti byly rozděleny do dvou kategorií podle věku a herních dovedností. V kategorii do 10 let mezi sebou soupeřilo šest týmů. Hrálo se na dva hrané sety do jedenácti bodů. Každou dvojici tak čekalo pět zápasů. Děti sbíraly po celé dopoledne herní zkušenosti, zkoušely si turnajový zápal a od 11 hodin hrály dokonce pod odborným dohledem těch nejpovolanějších. Za dětmi totiž do Benešova dojel náš nejlepší ženský pár Markét Sluková s Barčou Hermannovou.


Vítězkami této kategorie se staly Markéta Příhodová s Johankou Slabihoudovou, které bez ztráty setu turnajem hladce propluly až k nejvyšší příčce. Stříbrnými se stali Bertík Dostál spolu s Bárou Vondráčkovou a na třetí příčce se umístily Nela Ema Dostálová s Emmou Dolečkovou. Ceny od  Stample, Big Shock! a dalších našich partnerů dětem předal Bobb Kufa, který nejen za dětmi, ale i za mixovým turnajem, přijel s lehkými omrzlinami na skútru.

Do Benešova si přišly zahrát také děti do 13 let, co již pinkají a jsou schopné si zahrát beach volejbal bez omezení. Vytvořili jsme tak skupinu šesti dětí, které si zahrály mezi sebou kinga. Mladé beachaře  čekalo pět kol, ve kterých hráči střídali parťáky i soupeře. Poslední kolo dětem rozhodcovala Bára Hermannová, která spolu s Markét Slukovou následně předávala ceny našich partnerů pro tuto kategorii. Markét s Bárou se po dětském turnaji přesunuly do místního relaxu, což jim zprostředkovalo vedení S-centra v čele s Martinem Slavíkem. Tímto S-centru velice děkujeme!

Také dospělí si přišli na své. Na turnaj mixů dorazilo 14 párů. Polovině z nich začínal turnaj v 9 hodin. V tu dobu jsme odstartovali zápasy v čtyřčlenných skupinách. Tříčlenné skupiny dorazily až na půl dvanáctou. Ze skupin postupovaly do osmičkového pavouka o první místo první dva týmy ze skupiny, druhé dva bojovaly v pavouku o místo deváté.

Jasnými favority turnaje byl Bobb Kufa, který si za parťačku vybral naši trenérku Hanču Ledvinkovou. Se ztrátou jediného setu svoji roli potvrdili a turnaj vyhráli. Na druhém místě tohoto kvalitně obsazeného turnaje se umístili Petra s Martinem Nepráškem, kteří za námi přijeli až z Plzně. Bronzovou příčku po skreči Tomáše Jedličky s Hedou obsadila další dvojice favoritů, a to Radek Voštiňák s Klárkou Horákovou.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy