Blog

FIVB systém turnajů 2.část

FIVB systém turnajů 2.část

Tereza Příhodová - středa, 28. dubna 2021

Beach volejbal

V minulém článku jsme si podrobně rozebrali systém FIVB Beach Volleyball World Tour. Jelikož to zdaleka není jediná série turnajů, seznámíme se dnes s těmi ostatními. Čeká nás tedy shrnutí FIVB World Tour Finals, FIVB Beach Volleyball World Championships a něco málo k ostatním turnajům, které pořádá Mezinárodní volejbalová federace.

FIVB systém turnajů

FIVB systém turnajů

Tereza Příhodová - úterý, 20. dubna 2021

Beach volejbal

Každý z nás se určitě někdy zamyslel nad tím, jakým způsobem probíhají turnaje světové série. Kdo turnaje pořádá? Kde se konají? Jakým způsobem hráči postupují z jednoho turnaje do druhého? Pojďme se na to společně podívat.

Kde najít novinky o beach volejbalu?

Kde najít novinky o beach volejbalu?

Daniel Kolouch - pátek, 16. dubna 2021

Beach volejbal

Chtěli byste toho obecně o beach volejbalu vědět víc? Chtěli byste se podívat na záznamy zápasů, vlogy ze života hráčů nebo vás zajímají novinky ze světa pískových maniaků? Jako ve většině případů platí, že kdo hledá, ten najde. Jde ale o to, že já už pár let hledám, a to aktivně. Přišlo mi tedy fajn vám dát nějaký ten náskok do virtuálního světa našeho milovaného sportu. 

Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Tereza Příhodová - pondělí, 29. března 2021

Kempy

Tréninky beach volejbalu proložené ostatními sporty, odpočinkem na lehátku nebo relaxováním v bazénu. Ranní atletika, která nemusí být jen o drilu, ale může být zábavná. Obědy, na které se budete těšit hned od doby, co vystrčíte nohy z postele. Tohle všechno můžete zažít na letním příměstském táboru v novém areálu v Nedvězí.

Jak si Daník užil Mácháč

Jak si Daník užil Mácháč

Daniel Kolouch - pátek, 19. března 2021

Kempy

V tomto článku bych vám rád přiblížil, jaký byl můj zážitek ze Beach Service soustředění na Mácháči, které se konalo v srpnu 2020. Musím se přiznat, že mé pocity z této skvělé akce byly poněkud kladně ovlivněny faktem, že jsem měl jen 3 dny po skončení odletět a přibližně čtyři roky žít a studovat v holandském Eindhovenu. Možná vám tím pádem přijde podezřelé, že mě máte stále možnost vídat tady v České republice, ale to už je příběh na jindy. 

Neuvěřitelný začátek beachvolejbalové sezóny

Neuvěřitelný začátek beachvolejbalové sezóny

Tereza Příhodová - sobota, 13. března 2021

Aktuality

Dlouho se nic nedělo. Všichni jsme byli zavření, jen profesionální sportovci měli pár výjimek, ale nejednalo se o nic víc než o pár tréninků na domácím písku. Nedávno však našim reprezentantům začalo soustředění u moře a pravidelné tréninky přinesly ovoce.

Karanténní life hacky by Kovy

Karanténní life hacky by Kovy

Natalie Ratajová - pondělí, 8. března 2021

Aktuality

Trávíte celé dny bezdůvodnými procházkami do kuchyně, za účelem bezmyšlenkovitého zírání do lednice, opakovaným vstřebáváním atmosféry vaší pohodlné postele, či dokonce rozjímáním nad tím, jak vám tyto dvě předchozí činnosti a činnosti jim podobné berou veškerý čas a energii, které vám pak nezbývají na sport? Pak je tento článek vaší záchrannou sítí.

Mini Beachaři v Benešově

Mini Beachaři v Benešově

Jakub Věrnoch - pátek, 26. února 2021

Beach volejbal

První malí beach volejbalisté se u nás v klubu začali objevovat více v létě 2020. Na konci září téhož roku už jsme jich měli plné kurty našeho benešovského areálu S-centrum. Noví nadšenci tak dali vzniknout úplně nové skupině těch nejmenších dětí ve věku 8 let, co u nás v Benešově plážový volejbal trénuje.

Příměstské kempy v Plzni

Příměstské kempy v Plzni

Barbora Grulichová - pondělí, 8. února 2021

Beach volejbal

Už Vás také nebaví sedět doma a koukat celý den do počítače? Pojďte si s námi pořádně zamakat na letních kempech v Plzni. Pozvěte také své kamarády, abyste jim ukázali nový sport, na kterým najdou super partu.

Únorová BS challenge

Únorová BS challenge

Tereza Příhodová - pátek, 5. února 2021

Aktuality

Nestíháte online tréninky? Zapomenete občas zkontrolovat novou challenge na Instagramu nebo Facebooku? Chcete být připraveni na letní příměstské tábory? Máte málo času na dlouhá cvičení? Nic se neděje, následující odkaz pro Vás a naši mládež může být příjemným řešením. Než na něj kliknete, pojďme si říct, o co se vlastně jedná.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy