Stample víkend o 10000,-

Stample víkend o 10000,-

Michaela Majzúnová - čtvrtek, 23. října 2014

Turnaje

 Další kolo Stample víkendů o 10 000Kč je za námi. 

V sobotu jsme odehráli turnaj mužů a žen. 6 ženských párů bylo rozděleno do dvou skupin po 3 dvojicích. Mužského turnaje se zúčastnilo 7 párů, které hrály ve čtyřčlenné a tříčlenné skupině. Čtyřčlenná skupina hrála na dva hranné sety do 21 bodů a tříčlenné skupiny na dva vítězné do 21 bodů. Všechny dvojice následně postupovaly do pavouka na jednu prohru, kde se již hrály zápasy na dva vítězné sety do 21 bodů. Do ženského finále se probojovaly Eliška Nováková, Tereza Jarošová a Hanka Ledvinková, Lucie Čencová. V boji o třetí místo se utkaly Alice Suchá, Petra Parobková a Markéta Nedbálková, Michaela Majzúnová. V mužském finále se utkaly páry Tomáš Kovář, David Hroníček a Petr Boula, Andrej Takáč. Zápas o třetí místo měli odehrát Ondřej Rédl, Jan Čmelík a Petr Jandač, Jiří Kratochvíl. Tento zápas byl skrečován ve prospěch dvojice Rédl, Čmelík. Na třetím místě se v ženách umístila dvojice Nedbálková, Majzúnová. Vítězi se v sobotu staly páry Nováková, Jarošová a Boula, Takáč.

Výsledky ženy: www.beachservice.cz/vysledky/723-stample-vikend-zeny
Výsledky muži: www.beachservice.cz/vysledky/722-stample-vikend-muzi

Během slunečného nedělního dne se hrála v rámci STAMPLE víkendu kategorie mixů. 7 mixových párů hrálo ve čtyřčlenné a tříčlenné skupině na dva vítězné sety do 21 bodů. Následně všichni postupovali do pavouka na jednu prohru, ve kterém se hrálo na 2 vítězné sety do 21. Ve finále turnaje se setkaly páry Eliška Nováková, Míra Svoboda a David Hroníček, Michaela Majzúnová. Zápas o třetí místo vyhrála dvojice Tereza Jarošová, Ondřej Michálek, která porazila Honzu Sequense s Alicí Suchou. Vítězi turnaje mixů se stali Eliška, Míra.

Výsledky mixy: www.beachservice.cz/vysledky/724-stample-vikend-mixy.


Vítězné dvojice všech tří kategorií si odnesly ceny od našich partnerů BigShock! a STAMPLE, kterým tímto děkujeme. Nejúspěšnějšími účastníky víkendu, kteří se podělili o částku 10 000 Kč se stali:
1. Eliška Nováková
2. -3. David Hroníček, Tereza Jarošová


Všem děkujeme za účast! Další kolo Stamplevíkendu o 10000,- se odehraje o víkendu 15.-16.11.
 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy