CVRČEKSPORT - Amatérská liga (mixy) Pardubice

CVRČEKSPORT - Amatérská liga (mixy) Pardubice

Andrej Takáč - středa, 9. dubna 2014

Turnaje

Mixový turnaj pod záštitou sponzora CVRČEKSPORT proběhl v neděli 6. dubna v Pardubicích. Měl turnaj překvapivého vítěze nebo se na předních příčkách umístili tradiční dvojice? Dočtete se v článku..

 

 

V neděli 6. dubna se uskutečnil v pardubickém TCV areálu již několikátý beach volejbalový turnaj mixů. Turnaje se opět zúčastnila spousta párů z různých koutů, Praha, Hradec Králové, Choceň, Lanškroun. Odstartovali jsme tradičně v 9 hodin v počtu 15 dvojic. Celé dopoledne probíhaly boje ve čtyř členných (jedna tří členná) skupinách, kde se rozhodlo o nasazení do 16tkového pavouka. Každá dvojice si tak mohla vychutnat porci nejméně čtyř zápasů. Většina zápasů byla vyrovnaná a věřím, že si všichni dobře zahráli.

V prvním semifinále horního pavouka porazil pár Lucka, Michal Hanku s Honzu. Ve druhém semifinále neporažená dvojice Líba, Jirka potvrdili formu a poradili si s párem Kristýna, Ondra. Ze souboje o třetí místo vzešel vítězně  pár Hanka Honza a z finále již po několikáté manželé Líba-Jirka.

Všem zúčastněným děkujeme za účast a pohodovou atmosféru. Doufáme, že se nejen s vámi potkáme na dalších turnajích, třeba již tuto neděli na turnaji mužů a žen  =)

    

    

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy