Na co se můžete těšit v Benešově?

Na co se můžete těšit v Benešově?

Daniel Kolouch - pátek, 11. března 2022

Klub

V našem areálu v Benešově se toho hodně chystá jak na léto, tak i na příštích pár měsíců. V tomto článku se dočtete například o turnajích, velikonočním kempu nebo příměstských táborech.  

Co se turnajů týče, se můžete těšit na zatím čtyři vypsané turnaje mixů zároveň s mini beachem do čtrnácti let a velikonoční trenérský turnaj, který pro mladé hráče představuje další velkou příležitost pro získání turnajových zkušeností a cenných rad od trenérů. Další turnaje na léto v Benešově budou vypsány.  


Beach Service tour mixy/Mini Beach: 26.3., 14.5., 29.5. a 12.6.  

Velikonoční trenérský turnaj: 17.4. 

Všechny turnaje a více info najdete na https://www.beachservice.cz/akce/turnaje


Další věc na našem seznamu jsou kempy. O velikonočních prázdninách se bude konat velikonoční kemp s oblíbeným trenérem Karlem Malým, a to si určitě nemůžete nechat ujít. Kemp bude mít dohromady pět dní a jeho součástí bude i velikonoční trenérský turnaj. Dále se také můžete v létě těšit na dva pětidenní večerní kempy pro začátečníky i pokročilé.  


Velikonoční kemp: 14.-18. 4. 

Večerní kempy: 11.-15.7. a 8.-13.8. 

Všechny kempy a více info najdete na beachservice.cz/akce/kempy 


A v neposlední řadě tu máme příměstské tábory pro mládež od šesti do dvaceti dvou let. Přímo na kurtech v Benešově nás toto léto čekají dva. Pokud vám to přijde málo tak rozhodně nezoufejte, neboť v našem novém areálu v Nedvězí je vypsaných neuvěřitelných devět termínů. Největší výhodou příměšťáků v Nedvězí je, že letos už tam budou moct účastníci přespávat. To znamená dvakrát tolik zábavy a je to skvělá příležitost k tomu se seznámit s novými kamarády a potencionálními budoucími spoluhráči. Pro mládež z Benešova bude především kemp 25.-29. 7., protože na něm bude trénovat i šéftrenér Benešova Kuba Věrnoch. Pokud jste z Benšova a zrovna nemůžete v tento termín, ale i tak byste chtěli zažít jedinečný týden u přírody plný beache a zdravého pohybu, rozhodně neváhejte se přihlásit na kterýkoliv jiný z termínů, budeme jedině rádi.  


Příměstské tábory na kurtech v Benešově: 11.-15.7. a 8.-13.8. 

Příměstské tábory v Nedvězí: Každý všední týden od 4.7. do 29.8. 

Všechny příměstské tábory a více info najdete na https://www.beachservice.cz/akce/primestske-tabory


Tak na viděnou v Benešově  

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy