Otevíráme Beach Volejbal v Nedvězí

Otevíráme Beach Volejbal v Nedvězí

Daniel Kolouch - úterý, 22. června 2021

Aktuality

Už je to tady! V našem novém areálu v Nedvězí stojí tři nové beachové kurty. Ovšem náš milovaný plážový volejbal není jediná aktivita, kterou Nedvězí nabízí. 

Bylo to hodně práce a času, ale s hrdostí můžeme oznámit, že kromě tenisu si u nás už můžete i pořádně zamakat na písku. Celkově na vás v Nedvězí čekají tři beachvolejbalové kurty, dva venkovní tenisové kurty a dva tenisové kurty v přetlakové hale. Zatím vás přivítáme v otevírací době od osmi hodin ranních až do devíti večer, ale to se může ještě změnit.

Hromadnou dopravou se k nám z Prahy nejlépe dostanete ze stanice metra Háje autobusovou linkou 227 na stanici Hájová. Tato linka dále staví i u vlakových nádraží v Uhříněvsi a Kolovratech (autobusová zastávka Tehovičky). Řidiče u nás čeká rozsáhlý parkovací prostor.

Ceny:

-Beach léto: 150kč/h

-Tenis léto: 150kč/h člen a Vaše Liga, 200kč/h nečlen

Jak už je u našich vlastních areálů zvykem, členi našeho klubu Beach Service mají beachové kurty zadarmo.

Po hodinách pohybu všichni určitě ocení posezení s točenou Kofolou buď pod střechou příjemného baru nebo venku pod korunami stromů, které obklopují celý areál a vytváří tak přírodní stín. V dohledné době bude také možnost posadit se na tribunu u beachových kurtů a sledovat výkony pískových maniaků.

Prostředí areálu v Nedvězí je ideální pro organizaci například firemních akcí nebo narozeninových oslav. Buďte první z vašich kamarádů, kdo bude slavit kulatiny formou beachvolejbalového turnaje, originalita je zaručena.

Přes léto máme v plánu spoustu beachových akcí:

27.6. Opening klubový den (turnaj formou King a Queen)

17.-18.7. Víkendový open kemp (dospělí) s Milošem

V termínech 19.-23.7, 2.-6.8.16.-20.8. a 28.-31.8. pořádáme příměstské beachvolejbalové tábory, které jsou každý týden rozděleny do čtyř kategorií: pro pískomily od 6 do 12 let, pro nadšence-začátečníky, pro beachaře s pár zkušenostmi a pro zkušené beachaře. Přihlášky a podrobnosti o příměstských táborech najdete na: https://www.beachservice.cz/akce/primestske-tabory/10-nedvezi

Už se na vás moc těšíme! 


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy