Jak si Daník užil Mácháč

Jak si Daník užil Mácháč

Daniel Kolouch - pátek, 19. března 2021

Kempy

V tomto článku bych vám rád přiblížil, jaký byl můj zážitek ze Beach Service soustředění na Mácháči, které se konalo v srpnu 2020. Musím se přiznat, že mé pocity z této skvělé akce byly poněkud kladně ovlivněny faktem, že jsem měl jen 3 dny po skončení odletět a přibližně čtyři roky žít a studovat v holandském Eindhovenu. Možná vám tím pádem přijde podezřelé, že mě máte stále možnost vídat tady v České republice, ale to už je příběh na jindy. 

Na tomto letním kempu jsem si nesmírně užíval fakt, že se bylo velmi těžké nudit. Bylo toho tolik, čím se člověk zabavil. Ranní rozcvičky na svěžím ranním vzduchu v krásném lese přímo u našeho ubytování, tréninky pár metrů od slavné hlavní pláže Máchova jezera nebo i samotné cesty na již zmíněné tréninky, u kterých si každý mohl sám vyčistit hlavu, nebo se po cestě pobavit s kamarády. Pro mě byl zkrátka každý moment něčím pozitivní. I když jsem náhodou neměl co dělat nebo jsem odpočíval, tak se stačilo posadit na verandu naší chatky, a vstřebávat tu všudypřítomnou pohodu. 


Nemůžeme ale zapomenout ani na skoro každodenní společné večerní grilování přímo v kempu, pod taktovkou gril mastera Karla. Zábavu samozřejmě zprostředkovávala i častá posezení u hospůdky Beach House, situované hned před centre kutrem, kde jsem kromě výborné domácí pizzy ochutnal i ten nejlepší hovězí burger. Party večer před odpočinkovým dnem u mě skoro nemá konkurenci. 


Všechno tohle sice bylo moc fajn, ale asi vám už pomalu dochází, jaký je ten opravdový důvod, díky kterému pro mě byl tento zájezd nezapomenutelný. Mohl jsem nerušeně strávit co jsem si myslel, že bude můj poslední týden v česku na velmi dlouhou dobu s lidmi, kteří jsou pro mě jako druhá rodina. A nemohl jsem si k tomu přát lepší prostředí. 


Termín bude v dohledné době zveřejněn, tak doufám, že se na druhém ročníku letního kempu na Mácháči uvidíme, a společně vytvoříme další báječné vzpomínky. 


Srdečně, 


Váš Daník

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy