Vyber si, Vydraž si, Zahraj si!

Vyber si, Vydraž si, Zahraj si!

Magdalena Dostálová - úterý, 23. října 2018

Aktuality

Událost „Vyber si, vydraž si, zahraj si!“ je benefiční turnaj, kde amatérští hráči mají jedinečnou možnost zahrát si turnaj s nejlepšími hráči/hráčkami z ČR i ze zahraničí. Nejdřív si svého spoluhráče/spoluhráčku ale musí koupit a výtěžek je pak věnován na charitu.

23. - 24. listopadu 2018 proběhne sedmý ročník této beachvolejbalové charitativní události, která od roku 2012 získala celkem pro charitativní projekty skoro 2 000 000 Kč.
Jak to funguje? Vyberete si hráče nebo hráčku z české beachvolejbalové špičky. Na dražební party se skvělou atmosférou a doprovodným programem pak probíhá dražba. Zde každý utrácí, co mu úspory dovolí, protože peníze jdou na dobrou věc. Další den dopoledne se pak všichni znovu sejdou, tentokrát na písku, a zahrají si turnaj s vydraženým spoluhráčem či spoluhráčkou. Výtěžek z akce podpoří vybrané neziskové organizace (projekty, které pomáhají lidem v tíživých životních situacích). Více info na beneficniturnaj.cz nebo na Facebooku.

Dražba: pátek 23. listopadu 2018 od 18:00 Vinohradský pivovar

Turnaj: sobota 24. listopadu 2018 od 12:00 Domyno

Podívejte se na online dražbu na beach.sportovniaukce.cz, kde si z nabídky můžete vybrat některou (nejen) z českých beachvolejbalových hvězd, a zde přispívat online formou. Celá dražba bude slavnostně ukončena 23. listopadu večer ve Vinohradském pivovaru. Akci pořádá tým Martin Tichý, Jindřich Weiss, Petr Voznica, kterým patří velký dík.

Takže, kdo by si chtěl zahrát s těmi nejlepšími na prestižním benefičním turnaji a ještě k tomu přispět na dobrou věc, tak: Vyber si, Vydraž si, Zahraj si!


Foto: beneficniturnaj.cz

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy