400 !!!!

400 !!!!

Andrej Takáč - úterý, 7. června 2016

Aktuality

Letošního 1. ročníku Beach Service Tour už se zúčastnilo skvělých 400 hráčů napříč všemi našimi areály.

I pro nás je to trochu překvapivé číslo. Počítali jsme, že se letos zúčastní, byť třeba jen jednoho kola, maximálně tři sta osob. Momentálně jsme však o stovku výše nad naším předpokladem a počet s každým odehraným turnajem o jednotky stále vzrůstá.

Doufám, že si tohoto opravdu pěkného čísla startujících všimnou i sponzoři a pomůžou nám napravit největší slabinu našich herních událostí, tedy hodnotu cen pro vítěze. O to více nás těší, že naše turnaje nehrajete kvůli odměnám za umístění.

Teoreticky by se mohl počet sportovců na Beach Service Tour na konci letní sezony uzavřít na čísle 450, což nám výrazně posouvá plány pro příští rok, kdy chceme plnohodnotně zapojit do akce plzeňský areál.

Zároveň chceme oslovit pražské areály s více jak šesti kurty, aby nám dovolily některá kola odehrát u nich. Do našich čtyřkurtových areálů už se turnaje totiž často nevejdou a musíme je zbytečně dělit. Zejména doufáme ve spolupráci s Ládvím a vstřícným Honzou Hergetem. Nebráníme se ale ničemu a nikomu jinému. Budeme rádi, když nás oslovíte se zájmem o spolupráci.

Na příští rok si dáváme tedy nový velký cíl –700 hráčů, kteří se zúčastní aspoň jednoho kola jedné kategorie. Dopomoci nám k tomu mají opět naši TOP hráči jako Robert Kufa a Jan Dumek. Zároveň se během léta pokusíme představit další nové posily, které by měly znatelně okořenit zejména turnaje první ligy. Momentálně probíhá vyjednávání.

Zároveň budeme hlavně naši mládež tlačit k tomu, aby výrazně navýšila počet odehraných kol nad dvacet. Jinak se nikdy beach nevyrovná kvantitě odehraných akcí šestkového volejbalu.

Na příští rok chceme trochu upravit názvy jednotlivých lig a jejich složení stejně jako kvantitu kol na základě zkušeností z letošního ročníku.

Těšíme se na vás kurtech.

Tým Beach Service

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy