Jaký tým vyhrál druhé kolo trenérského turnaje?

Jaký tým vyhrál druhé kolo trenérského turnaje?

Michal Palas - úterý, 24. května 2016

Aktuality

V sobotu 21. 5. jsme uspořádali druhé kolo trenérského turnaje pro svěřence Beach Service mladší 18 let. Akce se zúčastnilo 45 hráčů, kteří zaplnili na celý den čtyři kurty vítkovského areálu.

Děti hrající přehazovanou se utkaly v samostatném turnaji formou "King of the Beach", ve kterém si nejlépe vedla naše pardubická svěřenkyně Adéla Heřmanová. Starší účastníci byli rozděleni mezi trenéry Beach Service do jednotlivých týmů. Týmů bylo celkem šest a hrálo se systémem, kdy vždy celý tým bojoval proti týmu jiného trenéra. V dlouhém zápasu odehrála každá dvojice dva sety a po jeho skončení se počítal celkový poměr setů.

Nejlépe si vedl tým Martina Slabého následovaný týmy Michala Palase, Endyho Takáče, Miloše Takáče, Boba Zýky a Hanky Ledvinkové.

Všichni členové prvního týmu si z turnaje odnesli naše nová týmová trička. Na mladých hráčích bylo vidět zlepšení, nadšení a bojovnost.

Ti, kteří využívají možnosti účastnit se tréninků navíc v našem klubu zdarma a trénují třeba i deset hodin týdně, dělají největší pokroky a jsou na dobré cestě jednou patřit k těm nejlepším v Česku, jen je potřeba vytrvat.

Jelikož chceme, aby se naši mladí hráči účastnili pravidelně kvalitních turnajů, vypisujeme další kolo této akce již na 12. června, opět do Prahy.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy