Další várka turnajů je za námi. Hrálo se v Praze a v Pardubicích

Další várka turnajů je za námi. Hrálo se v Praze a v Pardubicích

Kristýna Marková - středa, 4. listopadu 2015

Turnaje

První listopadový víkend přinesl nejen krásné počasí, ale i další kola Beach Service Tour. V sobotu se hrálo v Praze, v neděli pak v Pardubicích. A jak bychom víkend shrnuli? 27 párů. 3 kategorie. A návštěva Bobba Kufy.

Za věcné ceny do turnaje děkujeme již letitým partnerům Big Shock! a Stample, stejně jako firmám Hiko a Adidas COTY.

Sobota, 31. 10., Vítkov - 2. liga mixů

V neděli jsme v devět hodin zahájili víkend druhou ligou mixů. Turnaje se celkem zúčastnilo dvanáct dvojic. K dispozici jsme měli čtyři kurty, takže vše šlo jak po másle. Účastníci byli rozděleni do čtyř skupin po třech. První dva páry ze skupiny pokračovaly v soubojích v osmičkovém pavouku o nejlepší umístění. Poslední dvojice vytvořily skupinu, ve které bojovaly každý s každým o místo deváté. Vítězem této skupiny se stal mladý hráč Matěj Ruml, jemuž se střídali parťáci. Matěje musíme tímto pochválit, jelikož se silnějšími soupeři bojoval více než obstojně.

Již kolem třetí hodiny bylo jasné, že bramborami tohoto kola se stala naše slavná YouTuberka Anča Honzíková společně s Endym Takáčem. V boji o třetí místo totiž podlehli Michalu Palasovi s Terkou Saglovou 0:2 na sety. O vítězi turnaje rozhodl až tiebreak. Ten nakonec skončil lépe pro  Barču Falcmannovou a Davida Veselého. Se stříbrnou příčkou se museli spokojit Barča Kuncová s Kubou Maixnerem.

Další kolo této soutěže proběhne 14. listopadu v Pardubicích. Všichni jste srdečně zváni!

Neděle, 1. 11., Pardubice - 1. liga mužů a žen

V Pardubicích se sešlo patnáct párů. Mužské kategorie se zúčastnil i český reprezentant a trenér občasných kempů Bobb Kufa, který si přijel zahrát s Endym Takáčem.

Sedm ženských dvojic bylo rozděleno do skupiny po čtyřech a po třech. Aby ženám v menší skupině nebylo líto, že je čeká málo klání, každý zápas byl zakončen až třetím setem. Přitom se jednalo o vyrovnanou skupinu, protože páry tříčlenné skupiny obsadily 2. až 4. místo. Vítězkami se staly Šárka Sýkorová s Líbou Svobodovou. Druhé místo po prohře 0:2 obsadily Kristýna Marková s Jančou Walterovou. Bronz domů vezou Bára Kuncová s Klárou Vaňkovou, které na bramborovou pozici sesadily místní pár Danču Zvárovou a Páju Rapčákovou.

Muži byli rozděleni do dvou skupin po čtyřech. Endy s Bobbíkem potvrdili roli favoritů a pardubické kolo vyhráli. Stříbrnou příčku vybojovali Martin Bárta s Ondřejem Rédlem. Bronz patří také Praze, a to Vášovi Berčíkovi s Davidem Hroníčkem. Čtvrté místo zůstává v Pardubicích Ondřeji Kolderovi a Filipu Patlevičovi.

Další kolo 1. ligy mužů a žen proběhne opět za 14 dní, tedy 15. listopadu, v Praze na Vítkově. Budeme moc rádi, pokud dorazíte!

Děkujeme všem, kteří strávili víkend s námi. Moc jsme si to užili. Vy snad také!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy