PLZEŇ: Otevřeli jsme nové kurty a zahráli si mini beach a mixy

PLZEŇ: Otevřeli jsme nové kurty a zahráli si mini beach a mixy

Petra Šarešová - úterý, 3. listopadu 2015

Turnaje

V sobotu proběhla dlouho avizovaná otvíračka nových kurtů v Plzni. Všichni příchozí, kteří si udělali rezervaci přes naše webové stránky, si mohli zahrát zdarma. V neděli pak plzeňské kurty přivítaly první turnaje, a to mini beach a mixy.

31. října, sobota - Otvíračka nových kurtů

O naší otvíračce jste se mohli dozvědět nejen od nás, ale i z plzeňských a sportovních médií. Psalo se o nás v Plzeňských novinkách, na webech Plzeň pro sport a Plzeň.cz, ve Sportovních listech a na dalších serverech. Není proto divu, že se rezervace jen hrnuly a vyhřívaná hala se čtyřmi plnohodnotnými kurty byla téměř po celý den nabitá.

Během dne se na hřištích vystřídalo přes 80 hráčů od amatérů po zkušené matadory. Někteří si zahráli hodinu, jiní vydrželi o dost déle. Každopádně veskrze všem se nová hala líbí. A to nás těší!

1. listopadu, neděle - Mixy a mini beach

V neděli se na místních kurtech rozjely dva turnaje. Mezi dětmi do 13 let měli tentokrát nadvládu chlapci. Sešlo se jich 5 a zahráli si systémem King of the beach, kdy nejsou předem dané dvojice, ale spoluhráči se střídají. Vítězem a tedy i nejvšestrannějším spoluhráčem se stal Martin Cihlář.

Turnaje smíšených dvojic se zúčastnilo 10 týmů. Na nejvyšší stupínek vystoupali a první plzeňský turnaj v historii ovládli Klára Pecháčková a Martin Neprášek. Ti ve finále udolali Terezu Michalcovou a bývalého juniorského reprezentanta Zbyňka Parkána. Zbyněk nám pak prozradil, že v písku na našich kurtech se mu dobře hraje. Bronzovou příčku obsadili Ondra Kupilík a Petra Horynová. Čtvrté místo připadlo šéftrenéru Beach Service Miloši Takáčovi a jeho spoluhráčce Marii Borůvkové.

Všem hráčům moc děkujeme, že s námi oslavili a odstartovali novou plzeňskou etapu. Další open turnaje, které stojí mimo Beach Service Tour, přijdou na řadu 28. listopadu. Zahrají si ženy a muži.

Také bychom chtěli poděkovat všem pomocníkům, díky kterým jsme mohli dobýt Plzeň. Velkou zásluhu má zejména TJ Sokol Letná, Jarda Rada a Martin Štaif.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy