Lukostřelba, sebeobrana nebo zápas nově na Vítkově

Lukostřelba, sebeobrana nebo zápas nově na Vítkově

Andrej Takáč - pondělí, 7. září 2015

Aktuality

Vítkov je tradičně bráno jako místo, které je spojováno s vojenstvím a jeho historií a obecně uměním „válčit“. Seberealizovat se v tradičních zbraních nyní můžete i vy. V našem areálu otevíráme kurzy instinktivní lukostřelby, sebeobrany se zbraní i bez zbraně, zápasu a dalších umění boje. 

Když jsme se dozvěděli o tom, že se rozrosteme i na Vrch Vítkov, neváhali jsme a hned jsme oslovili naše známé z kladenského SEBU (Spolek evropských bojových umění), zda by nechtěli po našem vzoru své aktivity také rozšířit do dalších působišť. Prostoru máme naštěstí dost, a tak jsme několik měsíců po otevření areálu beach volejbalistům snadno a svépomocí dokončili i přípravu střelnice pro instinktivní lukostřelbu.

Střílet je zde možno pod odborníky zatím každé pondělí od 15:00 do 19:00. Až se rozšíří počet střelců, bude možné přidat další tréninkové dny. První zájemce už máme, a tak na Vítkově vídám nadšence vesele střílet každé pondělí. Tento týden dorazí i poslední zbytek vybavení – asi deset luků a stovky nových šípů. Zvyšující poptávku o tento sport tedy dokážeme dobře pokrýt.

Součástí projektu by do budoucna mělo být i pořádání poměrně velkých celorepublikových akcí v tomto druhu lukostřelby. Výjimkou by neměly být ani další tradiční disciplíny, jako jsou házení nožem a sekerou.

Kdybyste se chtěli na cokoli dalšího optat, tak se neváhejte ozvat mistrovi těchto tradičních umění Milanu Babukovi na email milan.babuka@seznam.cz nebo na telefonní číslo 605 905 468.

Rádi se s vámi potkáme na tréninku.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy