Klubový den 30.5. a otevření nového areálu plážového volejbalu Sport Vítkov

Klubový den 30.5. a otevření nového areálu plážového volejbalu Sport Vítkov

Kristýna Marková - středa, 3. června 2015

Turnaje

4 kurty, 80 hráčů, 50 návštěv a fanoušků, 4 kategorie, 2 organizátoři turnaje, 2-6 rozhodčích mini beache, 10 kg masa, 1 šéfkuchař, 2 udržovatelé ohně, 2 kráječky, 100 porcí kotlíkového guláše, 100 buřtů, 50 l malinovky, 50 l MAXe - speciální světlý ležák 11° od Ferdinanda a 2 bedny jablek. Klubový den a opening našeho nového působiště na Vítkově splnil naše očekávání.

Cíl klubového dne je pokaždé stejný: seznámit členy skrze všechny areály, poznat více rodiče našich mladých nadějí, představit trenéry i v jiném, než trenérském světle a předat žezlo novým adeptům na krále, královnu, prince či princeznu klubu.

Majoritní podíl na klubovém dni má samotný turnaj. Organizování turnaje se zhostili manželé Pešťákovi, kteří zahájili prvních pár kol už v pátek, abychom vše v sobotu bez problémů stihli. Hráči hráli každý set s někým jiným a proti různým soupeřům. Bylo tak potřeba se pokaždé svému parťákovi/parťačce přizpůsobit a dotáhnout tak set do vítězného konce. Tento systém turnaje je poměrně nekompromisní a občas rozhodují pouhé body. Jak se jednotlivým hráčům v turnaji dařilo, si můžete přečíst v sekci výsledky.

Až na královské křeslo to dotáhl Andrej Takáč, který tak opakovaně přebírá žezlo nejlepšího hráče. Královnou klubu se stala Kateřina Pešťáková. Princem klubu je od soboty Ondřej Heřman, který tak prolomil prokletí stříbrných míst posledních měsíců. Princeznou klubu je již podruhé Markétka Příhodová, která svoji hrou předstihla 15 dalších hráček!

Součástí Klubového dne bylo také vyhlášení dětské soutěže o dresy českých reprezentantů. Vítězům gratulujeme a doufáme, že i nadále budou věnovat beach volejbalu tolik, jako nyní, a ve svém úsilí nepoleví!

Do areálu Sport Vítkov nás přišlo navštívit také mnoho přátel, rodin a dalších členů, kteří nás a hráče byli podpořit.

Děkujeme všem, kteří nám pomáhají, a díky kterým se neustále rozvíjíme! Byla radost vidět tolik našich členů pohromadě, vidět jak se neustále zlepšují a hlavně, jak je plážový volejbal baví. Jste naší největší motivací! Kdo by to byl před deseti lety, kdy jsme zakládali svůj první klub, řekl, že se nám jednou podaří v domácím areálu zorganizovat klubový den s 80 účastníky. Díky beach volejbalu jsme se setkali se spoustou skvělých lidí, kteří nás podporují a díky kterým věříme, že toho společně ještě spoustu dokážeme.

Váš BS

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy