Kvalifikační turnaj mixů - COTY - Benešov

Kvalifikační turnaj mixů - COTY - Benešov

Kristýna Marková - čtvrtek, 21. května 2015

Turnaje

Kvalifikační kolo amatérských mixů "Za Kiki a Maki na světovku"  proběhlo i v našem dalším areálu v Benešově u Prahy. Spolu s ním jsme však také organizovali turnaj v kategoriích děti do 10 let a Big Shock! 2. ligu žen. Kdo se dostal na světovku a kdo ovládl mini beach?

Kvalifikační turnaj mixů - COTY

V neděli 17.5. se v amatérském turnaji mixů „Za Kiki a Maki na světovku“ utkalo sedm párů. Hrálo se systémem každý s každým na dva vítězné sety do 21b. Vzhledem k tomu, že se turnaj ještě odehrál v hale, nezatápěli hráčům pouze soupeři, ale i slunce opřené do stěn haly. Dvojice hrály v podstatě bez přestávek, k dispozici jsme měli 3 kurty a turnaj stihli ukončit po první třetině českého hokejového boje o bronz. Jednalo se o poměrně vyrovnaný turnaj, při určení 1.-3. místa rozhodovaly body. První místo nakonec vybojoval Miloš Takáč s Petrou Maráčkovou, 2. místo obsadili Petr Kubec s Kristýnou Markovou a z bronzu se těšili Andrej Takáč s Veronikou Manyovou. Vítězům gratulujeme a přejeme hodně štěstí na nedělním finále na Štvanici! Společnost COTY poskytla do turnaje úžasné taštičky plné dárků od ADIDAS COTY, které potěšily všechny na stupních vítězů. Partnerům a účastníkům děkujeme a budeme se těšit na další kolo mixů, které proběhne v Benešově 7.6.

Benešovský mini beach

Od 9-11:30 bojovali na benešovských kurtech také naši nejmenší. Dětem se již blíží Klubový den, na kterém bude vyhlášeno 12 dětí s nejlepším umístěním v klubovém žebříčku. Těchto 12 dětí za odměnu dostane dresy od českých top týmů.

Děti mezi sebou vytvořily 4 páry, které hrály každý s každým vždy na dva hranné sety do 15b. Turnaj poprvé vyhrála dvojice Anička Slavíková s Laurou Pallovou. Na druhém místě se umístila Sofia Jill Mneev s Míšou Dosoudilovou. Bronz vybojovaly naše nové naděje Kristýnka Hošková s Natálkou Bartákovou. Na 4. místě se umístila Amálka Zelenková, které se střídaly parťačky.

V této skupině musím vyzdvihnout herní nasazení a obrovský pokrok, který tato skupina od září udělala. Jen tak dál!

Big Shock! 2. liga žen

V této kategorii se utkaly 4 páry, které si mezi sebou zahrály ve dvou kolech. Na prvním místě se umístilo duo Lucek (Volejníková/Brázdová), které spolu hrály poprvé, jelikož jejich standardní parťačky se turnaje výjimečně nemohly zúčastnit. Další kolo Big Shock! 2. ligy žen proběhne 7.6. již pod širým nebem.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy