Novoroční celodenní kemp v Benešově

Novoroční celodenní kemp v Benešově

Veronika Součková - úterý, 20. ledna 2015

Kempy

V neděli 4.1 se v Benešově začal rok Vámi oblíbeným kempem, který se tentokrát nesl v duchu útoku. Kapacita kempu byla naplněna hráči z Benešova a Prahy.  Celý den byl pod vedením našeho šéf-trenéra Miloše Takáče a dalších trenérů Beach Servisu: Libora Slámy, Roberta Zýky a Hanky Ledvinkové.

Trenéři rozdělili hráče do čtyř skupin dle věku a výkonnosti. Trénink byl naplánován do tří fází.  A to dva tréninky dopoledne a po odpočinku a obědě ještě jeden trénink odpoledne.  Odpolední trénink byl již více zaměřen na hru ve které si hráči mohli vyzkoušet natrénované údery.  
První dvě fáze tréninku byly zaměřeny na rozhýbaní a rozehřátí celého těla včetně kondičního cvičení. Dále se pak trénovalo individuálně dle skupin. Nejstarší a zároveň nejpokročilejší skupina pod vedením Hanky zaměřila svůj trénink na útok ve výskoku a jiné technické údery, které je potřeba neustále trénovat a zdokonalovat. Mladší děti trénovaly podání, rozeběh, příjem a zpracování míče,  ale také jako starší skupina se více soustředily na útok. Děti nejmladší se svým trenérem Liborem se zaměřily na koordinaci s míčem, která je pro další jejich sportovní vývoj velice důležitá. Všechny jejich tréninky byly formou hry a  to buď  hrou týmovou nebo jako jednotlivec snažící se získat co nejvíce bodů. Děti všechny hry velice bavily.
Celý den byl spojen s příjemnou a uvolněnou atmosférou, za kterou všem zúčastněným hráčům děkujeme. Další kemp pro Vás je naplánován na 21.2. také v S-Centru Benešov a již dnes se na Vás těší celý tým trenérů BS. Kemp je opět určen pro všechny herní úrovně, pro děti i dospělé.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy